BİR BAŞ AĞRISI NE ZAMAN TEHLİKE İŞARETİDİR ? - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

BİR BAŞ AĞRISI NE ZAMAN TEHLİKE İŞARETİDİR ?

Baş ağrılarının büyük çoğunluğu , ciddi bir beyin sorununun işareti değildir. Bununla beraber , bir baş ağrısı , altta yatan bir hastalığın ya da acil tıbbi dikkat gerektiren ciddi bir tıbbi durumun uyarı işareti olabilir. Aşağıda belirtilen semptonların herhangi birini fark edecek olursanız , derhal doktorunuzu arayın ve yahut bir hastanenin acil servisine başvurun :

1- Hayatınızın en kötü baş ağrısı
2- 50 Yaş sonrasındaki baş ağrıları ( özellikle , genellikle baş ağrılarınız olmuyorsa veya ağrı genellikle olanlardan farklı ise )
3- Ateş , ensede sertlik veya kurdeşen isilik eşliğindeki baş ağrısı
4- Kanserli kişilerde , alışılagelmişin dışında bir baş ağrısı
5- Uzuvlardan birinde uyuşukluk veya zayıflık ve yahut görme değişikliği eşliğinde baş ağrısı ( eğer bu tür bir baş ağrısı evvelce olmamışsa )
6- Bir kafa yaralanmasından sonra ortaya çıkan baş ağrısı
7- Zirvesine 5 dakika içinde ulaşan ani , şiddetli baş ağrısı
8- Efor , öksürme ya da ani hareketten sonra kötüleşen ısrarlı ve sürekli baş ağrısı

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019