BİR VASITAYA BİNERKEN OKUNACAK DUA - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

BİR VASITAYA BİNERKEN OKUNACAK DUA

Abdullah bin Ömer'in rivayetine göre Peygamber Efendimiz  bir yolculuğa çıkarken devesinin üzerine oturunca 3 defa tekbir getirir ve şu ayeti okurdu:

''Sübhanellezi sehhara lena haza vema künna lehü mukrenin ve inna ila Rabbina lemünkalibun. Allahumme inna nes'elüke fi seferina haze'l-birra ve't-tavka ve mine'l-ameli ma terda. Allahumme hevvin aleyna seferina haza vatvi anna bu'dehü. Allahumme ente's-sahibi fi's-seferi ve'l-halifetü fi'l-ehli. Allahumme inni euzü bike min va'saisseferi ve keabeti'l-manzari ve sui'l-munkalebi fi'l-mali ve'l-ehli.''

Her türlü noksandan münezzehtir O Allah ki, bunu bizim hizmetimize verdi, yoksa bizim buna gücümüz yetmezdi. Muhakkak ki sonunda Rabbimize döneceğiz. Allahım bu yolculuğumuzda Senden iyilik, tavka ve işlerimizden rızanı istiyoruz. Allahım bu yolculuğu bize kolaylaştır, uzaklığına yakınlaştır. Allahım, yolculuğumuzda bizi koruyan, ailemizi de görüp gözeten sensin. Allahım, yolculuğun verdiği sıkıntıdan, üzücü hallerinden, mal ve ailemiz hakkında kötü akıbetten Sana sığınırım.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019