EŞİNİN İYİ HUYLU OLMASI İÇİN DUA - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

EŞİNİN İYİ HUYLU OLMASI İÇİN DUA

Genelde kadınlar yakınır eşinin bazı kötü alışkanlıklarından. Fakat günümüzde erkeklerinde artık eşlerinden çok yakındığını görüyoruz. Çünkü öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kim kadın kim erkek karışmış durumda. Durum böyle olunca her iki tarafında sinirleri bozuluyor ve kötü olaylar meydana gelmeye başlıyor. Bazen de bunların hiçbiri olmaz ve gerçekten de eşlerin bazı kötü huyları vardır. Bunlar bir zamana kadar belki idare edilir ancak bir zamandan sonra eğer karşı tarafta hiçbir şekilde düzelme olmuyorsa böyle bir kişiyle yaşamak çok zor olmaya başlar. Hemen ayrılmak boşanmak çare  değildir. Eğer karşı tarafı Allah için seviyorsak hem ona hem de kendimize faydası olması için ona yardımcı olmalıyız. 

Önce elimizden gelenin en iyisini yaparak çabalamalı olmuyorsa da manevi yardıma başvurmalıyız ki bence en etkiliside budur. Çünkü en iyi terbiye edici Allahu Tealadır. Zikredeceğimiz dualara cidden inanarak devam ederseniz eşinizde ne kadar düzelme olduğunu göreceksiniz. Herşeyin başı inanmak ve sevmek. Bu ikisinin karşısında hiç bir güç duramaz.
  1. Eşinin veya herhangi birinin kırıcılığından, ahlakın kötülüğünden eziyet gören kişi bir bardak suya 7 defa Ya Hafizu ismi şerifini okuyup üfledikten sonra bu kişiye içirilirse, huyunun güzelleştiğinin farkına varırsınız.
  2. 258 defa Ya Rahıym ismi şerifi düzelmesi istenen kişi niyet edilerek çekilirse kısa zamanda huyunda düzelmeler meydana gelir.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019