GÖZ TANSİYONU İÇİN MELİSSA (OĞULOTU) NIN FAYDALARI - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

GÖZ TANSİYONU İÇİN MELİSSA (OĞULOTU) NIN FAYDALARI

Melissa çayını 7 yudum içerken, rahatlamaya başlarsınız. İçtikten 5-10 dakika sonra gerginliğinizin uçup gittiğini hissedersiniz. Mükemmel bir gevşetici, rahatlatıcı ve dinlendiricidir. Çok sayıda sedatif etkin madde içerir. 

Göz tansiyonunda melissa çayı önerilmektedir. Melissa kürünü uygularken, beraberinde domates kürününde desteğini almakta fayda vardır. Eğer yaşınız 35 in altındaysa, sadece melissa kürü uygulamak yeterli olacaktır. Peki bu melissa kürü nedir?

Yaklaşık 150 ml bir su bardağı klorsuz suyu önce kaynatınız. su kaynadıktan sonra, b,r tatlı kaşığı oğulotunu kaynayan suya ilave ediniz. Kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dk kaynatınız. 5 dk. tamamlanınca ocaktan indiriniz ve 1-2 dk. bekledikten sonra süzünüz. Ilıyınca yavaş yavaş yudum yudum içiniz.

Bu kür 1 ay boyunca günde 2 kez uygulanır. Her defasında taze hazırlanır. Öğleden evvel aç karnına ve öğleden sonra da aç karnına içilir. Eğer yaşınız 35 ve yukarısıysa bu takdirde akşam yemeklerinden yaklaşık en erken 1 saat sonra 1 çay bardağı taze sıkılmış domates suyu da içilmelidir. Ağır vakalarda, 1 ay boyunca melissa çayı günde 3 kez içilebilir. Şikayetlerin durumuna göre kür tekrar edilebilir.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019