İBADET SEVGİSİ İÇİN DUA - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

İBADET SEVGİSİ İÇİN DUA

Biz Müslümanlar için ibadetin yeri çok mühimdir. Çünkü biz biliriz ki Allahü Teala bizi kendisine kulluk etmemiz için yaratmıştır. Lakin gerek nefis gerek şeytan ve gerekse çevre gibi etkenler bizi yada etrafımızdaki insanları ibadetten alıkoymaktadır. Aslında tüm Müslümanlar içten içe severek, isteyerek ibadetlerini kulluk vazifelerini yerine getirebilmek isterler. İşte onları bu vazifelerinden alıkoyan her ne ise bu bağlardan kurtarmak için aşağıdaki zikirleri yapmak son derece faydalıdır.

1- Her türlü ibadetlerinde devamlılık gösteremeyen ve hep ibadete karşı soğukluk hisseden kişiler her gün 18 defa Ayete'l Kürsi okursa Allah o kişinin üzerinden bu hali alır ve kalbini ibadet nuruyla doldurur.

2- Bu ismi şerifler bir cuma namazından sonra ekmek üzerine yazılır ve bu ekmek ibadet soğukluk olan kişiye yedirilirse Allah'ın izni ile ibadeti sevmeye başlar.

Subbuhun Kuddüsün rabbüna ve rabbül melaiketi verruh.

3- İbadete karşı soğukluk duyan kişi her gün veya gece yatarken 100 defa Ya Baısü ismi şerifini zikre devam ederse ibadete karşı istek duymaya başlar.

4- Devamlı Allah'a isyan halinde olup ibadetlerini terkeden kişi her sabah 409 defa Ya Tevvab derse tevbesi kabul olup, ibadetten zevk almaya başlar.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019