İKİ REÇETENİN HİKAYESİ - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

İKİ REÇETENİN HİKAYESİ

Vaktiyle hastanın biri doktora gider . Muayeneden sonra doktor ilaç yazar . Hasta ilacı kullanır , fakat hiç bir fayda göremez , hastalığı devam eder . Bu sefer hasta başka bir doktora gider . Muayeneden sonra son doktorun yazdığı ilacı da alır kullanır.Ve hasta iyileşir.

Hasta ilk doktora gider . Senden şifa bulamadım, verdiğin ilaç fayda vermedi der . İlk doktor , son doktorun ilacına bakayım der . Bakar ki ilaç aynı ilaçtır . Hemen kalkıp sonraki doktora gider . Ve ben de aynı ilacı verdim , sende aynı ilacı verdin . Benden şifa bulamadı , senin verdiğin ilaçtan şifa buldu , hikmeti nedir ? diye sorar . Son doktor :

- Reçeteni göreyim der. Reçeteye bakar ki , başında '' Besmele yani Allah 'ın ismiyle başlarım '' yok .

- Dostum , senin ilacın aynı ama Besmele 'n yok . Asıl şifayı verecek olan zatın (Allah'ın) ismini unutmuşsun , der .

Asıl şifayı verenin Allahü Teala olduğunu önceki  gafil doktora anlatmış ve o gafili doğru yola davet etmiş , daima Allah 'ın mübarek ismiyle işe başla diye tavsiyede bulunmuştur.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019