KAN ŞEKERİNİN SIKI KONTROLÜ NEDİR ? - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

KAN ŞEKERİNİN SIKI KONTROLÜ NEDİR ?

Eğer insülin alıyorsanız doktorunuz , kan şekeri seviyenizi sıkı kontrol etmenin , en temelde komplikasyonların riskini azaltmak olduğunu söyleyecektir. Peki ,sıkı kontrol nedir ?

 Kan şekerinizi mümkün olduğu kadar normale yakın tutmak anlamına gelir. Doktorunuz , günde en az 4 kere kan şekerinizi kontrol etmenizi, glikoz seviyenizi ve aldığınız insülin miktarını yazarak kaydetmenizi tavsiye edecektir.

 Glikoz seviyenizi sıkı kontrol ederek uzun dönem komplikasyonları önemli ölçüde azaltabilirsiniz, özellikle tip-1 diyabetiniz varsa . Bu tip-2 diyabet için de geçerlidir.Kan şekerinizi sıkı kontrol etmeye devam ederek , düşük kan şekeri ataklarını yaşama riskini de ortadan kaldırmış olursunuz. Siz ve doktorunuz sıkı kontrol meselesini başarmayı deneme kararı verdiğinizde , kan şekerinizi kontrol etmeye ve kendinizi düşük kan şekeri semptomlarına karşı eğitmeye son derece dikkat etmeliyiz.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019