KANSERDEN KORUNMANIN BEDELİ 2 LİRA - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

KANSERDEN KORUNMANIN BEDELİ 2 LİRA


Beslenme uzmanı Prof. Dr. Neriman İnanç, 'Sütün içeriğinde kansere karşı koruyucu olduğu bilinen yağ asitleri yer alıyor. Bu yüzden günde 2 bardak süt içilmeli' dedi. 2 bardak günlük sütün market fiyatı yaklaşık olarak ise 1,5 - 2 lira.

SÜTÜN DİĞER FAYDALARI
Sütün cilde faydalarının yanı sıra protein içerdiği için en sağlıklı protein kaynaklarından biri olduğu, tok tuttuğu, insülini dengelediği biliniyor. Ayrıca yüksek kalsiyum içermesi de kemikleri güçlendiren yegane besinlerden. Az yağlı süt tüketimi, kadınlarda menopoz döneminde görülen osteoporoz yani kemik erimesine karşı önemli bir doğal savaşçı.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman İnanç, "Sütün içeriğinde, kansere karşı koruyucu olduğu bilinen ve vücudumuz tarafından yapılamayan yağ asitleri yer alıyor" dedi.
İnanç, sütün içinde bulunan vitamin ve minerallerin cilt kanseri, akne ve cilt inflamasyonu riskini azalttığını söyledi. DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019