KEMİK GÜÇLENDİRİCİ ET SUYU - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

KEMİK GÜÇLENDİRİCİ ET SUYU

Ulusal Sağlık Enstitüsü'nün paneline katılan çok sayıda doktor ve federal yetkili, birkaç yıl öncesine kadar öncelikle gıdalar, sonrada takviyeler derken, iş kalsiyuma gelince öncelikle takviyeler sonra gıdalar dermiş gibi görünüyorlar.

Burada kadınlar için önem taşıyan kemik erimesi durumuna yönelik ekonomik tarifler verilecektir. Tıbbi terim olarak ostropoz olarak bilinen kemik erimesi durumuna yönelik olarak, bol miktarda kalsiyum içeren besinler alınmalıdır. bunun için en yararlı besin maddesi balık kılçığı olacaktır. Büyük bir kabın içine su doldurarak bol miktarda balık kılçığını atın. Eğer kılçıklar çok küçükse bir tülbent içine koyarak düğüm yapın. 30 dk. boyunca kabı kaynatın. Bir miktar lahana, karahindiba, marul, maydonoz ve semizotu ekleyin. Yeşillikler yumuşayıncaya kadar yavaş yavaş kaynatın.

Karışıma tuz ve biber ekleyin. Servis yapmadan önce balık kılçıklarını kaldırın. Avokado dilimleri ve karabiber ekleyerek bu bitki çorbasını servis yapabilirsiniz. 

Bu karışım bol miktarda kalsiyum, magnezyum, boron, betakarotene ve C vitamini içermektedir. Bunun yanı sıra bir miktar D vitamini, florür ve silikon da ihtiva eder. 

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019