KEREVİZİN SİROZ HASTALIĞINI ÖNLEYİCİ VE TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİKLERİ - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

KEREVİZİN SİROZ HASTALIĞINI ÖNLEYİCİ VE TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİKLERİ

   Siroz hastalarının özellikle tuzdan uzak durmaları gerekir. 3 ay boyunca , haftada üç defa birer porsiyon kereviz tüketilmelidir. Bir porsiyon yaklaşık 300-350 gram varsayılmıştır. Kerevizin haşlama süresi de çok önemlidir. İnce dilimlenmiş 300-350 gram kereviz kaynamakta olan olan 200-250 ml klorsuz suda yaklaşık 1 veya 1.5 su bardağı 6-7 dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte haşlanır . Haşlanmış kerevizin kendisi ve suyu öğle veya akşam yemeklerinden yarım saat önce aç karnına tüketilir. Her defasında taze hazırlanmalıdır.

  Kerevizin kendisini yemekten hoşlanmayanlar için uygulama şekliyse şöyledir. Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya yaklaşık 2,5 su bardağı ince dilimlenmiş 300-350 gram kereviz ilave edilir ve ağzı kapalı olarak kısık ateşte 7 dakika haşlanır. Sadece suyu gün boyu içilir. Daha çok öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat önce içmeyi tercih ediniz. Kesinlikle tuz , yağ ve de benzeri bir madde ilave etmeyiniz. Siroz hastaları bu kürü en erken 3 ayda bir tekrar ederler.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019