Kuvvetli Bir aşk Muhabbet Duası: - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

Kuvvetli Bir aşk Muhabbet Duası:

Kuvvetli Bir aşk Muhabbet Duası Aşağıdaki ayeti kerimeyi 7 ayrı mum üzerine aşağıdaki ayeti arapca yazıp istediğin kişinin ismi ve anne ismini de yazarak yedi gece 1227 defa okunacak ve başlarken ve her yüzde bir niyet olarak ( filan kişide benim sevgimden aşkımdan böyle yansın ve bir an evvel bana dönsün ) deyip erkekler için perşembe akşamından başlanır yedi gece yakılır bayanlar için cuma akşamın dan başlanır yedi gece yatsı namazından sonra yakılacak.Bu tertibi uyguladığınız kişi nerede ve ne kadar uzakta olursa olsun döner gelir ve sizi ölene kadar sever.. Denenmiştir.. و القيت عليك محبة منى (Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni)

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019