TESTERE DİŞLİ ASLANPENÇESİNİN ADET DÜZENSİZLİKLERİNE YARARLARI - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

TESTERE DİŞLİ ASLANPENÇESİNİN ADET DÜZENSİZLİKLERİNE YARARLARI

Genç kızlar ve bayanlar adet düzensizliği yaşıyorlarsa, testere dişli aslanpençesi mükemmel bir yardımcıdır. O, aynı zamanda kadınlık hormonlarının dengelenmesinde de yardımcıdır. Rahimde  oluşmuş miyom veya miyomların neden olduğu ara kanamaları da durdurabilme ve kontrol altına alabilme gücüne sahiptir.

Adet dönemlerinde fazla kan kaybına uğrayan veya adetleri uzun süren bayanlara bu bitkiyi öneririm. Adet düzensizliğinde ise 3-4 gram (1 tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli aslanpençesi kaynamakta olan 1 bardak klorsuz suya atılır. Kısıık ateşte ağzı kapalı olarak 10 dk. kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. 1 ay boyunca, her gün, sabah kahvaltısından 2 saat sonra veya öğleden sonra aç karnına 1 su bardağı içilir. Her defasında taze hazırlanmalıdır. 1 aydan sonra 1 hafta ara verılır. 1 hafta aradan sonra aynı şekilde 1 aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. İleride adet düzensizliği devam ederse, kür aynı şekilde tekrar edilir.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019