DUA ETMEK - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

DUA ETMEK

Oturma odasında iki seksen uzanırken ve çok susamışken, mutfakta su olduğunu, suya ulaşmak için yerinizden kalkıp mutfağa gitmenizin yeterli olduğunu bildiğiniz halde yayıldığınız yerden "Ey Rezzak olan Allah'ım! Bana bir bardak su nasip et!" demeniz dua değildir; bir kere de deseniz değildir, dört bin dört yüz kırk dört kere de tekrar etseniz değildir.

Siz bunu dua diye ediyorsanız ya duayı bilmiyorsunuz ya talebinizi ilettiğiniz makamı Akif'in tabiriyle emir eriniz sanıyorsunuz ya da sizin su istediğiniz filan yok.

Su isteyen mutfağa gider; duasını da, mutfağa giden yol boyunca, karşısına aşamayacağı güçlük çıkmasın, yoldaki güçlüklerde Allah, yanında olsun için koridorda yürürken yapar, kanepede yatarken değil.

Delil isteyen, küfrü için emek verip dünyanın bütün mutfaklarını eline geçiren "dinsiz"lere ve imanı için kılını kıpırdatmayıp oturma odalarında sürünen, susuzluktan eriyen "dindar"lara baksın.

Tunahan Bozkurt

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019