YUVASI YIKILMIŞLAR İÇİN DUA - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

YUVASI YIKILMIŞLAR İÇİN DUA

İnsanlar evlenirken sadece iki kişi hayatını birleştiriyormuş ve bu hayat sadece onları ilgilendiriyormuş gibi görünse de bir zaman sonra hayatlarının birçok kişiye tesir ettiğini görürler. Başta evlatlarının, sonra ana babalarının ve daha sonra diğer yakınlarının ne denli onların evliliği ile yakından ilgili olduğunu yuvalar yıkılmaya yüz tuttuğu daha iyi anlarlar. Herkes özellikle çocuklar bu durumdan son derece etkilenir ve asla yuva yıkılsın istemezler. Fakat bazen insanlar öyle kişilerin tesiri altında kalırlar ki en sevdiklerinin bu durumdan ne kadar etkilendiklerini, ne denli üzüldüklerini farketmezler. 

Biz sizlere faydası olacağına inandığımız duaları burada zikrediyoruz. Unutmayalım ki bir ilacın tesir etmesi için nasıl düzenli bir şekilde almak gerekiyor ise duanında tesiri için düzenli bir şekilde devam edimesi gerekir.

1- Bu salavat-ı şerifeyi okuyup dua ederse Allah'ın izniyle kabul olunur. Eşi yapmış olduğu bu hatadan son derece pişman olarak yuvasına geri döner.

Esselatü ves selamü aleyke ya rasulullah hus bi yedi kallet hıyleti edrikni edrikni edrikni bi lutfike ve keramike ya nebiyyir rahmeti veya kaşifer ğümmeti ve müferricel kürube ve ya rahmeten lil alemiyn ya hamiyel mazlumine hallısni hallısni hallısni.

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019