70 Milyar Hasene Kazandıran Dua - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

70 Milyar Hasene Kazandıran Dua


 

70 MİLYAR HASENE ARAPÇA OKUNUSU

‘Allahümme inni ükaddimü ileyke beyne yedey külli nefesin velem hatin ve tarfetin yatrifü biha ehlüssemavati ve ehlül arzi ve külli şey’in hüve fi ı’lmike kainün ev kadkane.Ükaddimü ileyke beyne yedey zalike küllih’

70 MİLYAR HASENE TÜRKCE MEALİ 
Allah’ım! Ben sana her nefes , her an ve saniye ,gök ve yer ehlinin her göz açıp kapayışından ve ilminde olacağını bilip de,şu anda mevcut olan ,istikbalde mevcut olacak veya evvelce geçmiş olan herşeyden evvel Ayetü’l-kürsi’yi takdim ediyorum ”
Ayetü’l kürsiy’yi (Ayetel-Kursi ) sonuna kadar okursa ,gece ve gündüzün her saatinde, o kulumdan bana 70 milyar hasene yükselir ve Sur’a üfleyinceye kadar melekler onun sevabını yazmakla meşgul olurlar.

KAYNAK: CÜBBELI AHMET HOCAEFENDI DUALARIM KİTABI VE COK FAZILETLI SALAT-U SELAMLAR KITABI
Videoyu izlemek için tıklayın:

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019