KÖTÜ EŞTEN KORUNMAK VE UZAKLAŞMASI İÇİN DUÂ - Doğru Din Turky -->
Doğru Din Turky Doğru Din Turky
test banner

Latest news

جاري التحميل ...

KÖTÜ EŞTEN KORUNMAK VE UZAKLAŞMASI İÇİN DUÂ

KÖTÜ EŞTEN KORUNMAK VE UZAKLAŞMASI İÇİN DUA Bu duayı okuyan iman ehli bir kişi özellikle bir Müslüman kadın kocasının şerlerinden ve kötülüklerinden kurtulur ( kocası zina yapan kumar oynayan kendisine zulüm eden çocuklarına bakmayan alkol bağımlısı müslümanın uzak durması gereken şeyleri yapan kişiler için ). Bu Hazret-i Asiye'rıin duasıdır. Hazret-i Asiye Firavun'un eşiydi. Ama Musa Aleyhisselama iman etmişti. Bu dua ile Firavunun kötülüklerinden kurtuldu, şehid oldu. Rabbibni li ındeke beyten fil cenneti ve neccini min fir-avne ve amelihi ve neccini minel kavmizza-limiyn. Meali:- "Ya Rabbı! Nezd-i ulühiyetinde/katında, benim ıçın cennette bir ev yap ve beni Fir'avn'dan ve onun amelinden kurtar, beni o zalimler kavminden necata çıkar kurtar!"

Comments



If you like the content of our blog, we hope to stay in constant communication, just enter your email to subscribe to the blog's express mail to receive new blog updates, and you can send a message by clicking on the button next ...

إتصل بنا

About the site

author Doğru Din Turky  En büyük İslami çevrimiçi kütüphanedir. Islamway daha fazla sesli ders içerir, toplam okuyucu sayısı tüm makaleler için daha fazlasına ulaşan Islamway makaleleri içerir. Müminin hayatı İslami bir şekilde yaşamasına ve bununla başarıya ulaşmasına yardım edebilecek ilk ve en önemli şey Allah'a inanmaktır.

Learn more ←

Blog visitors

Blog stats

All Copyrights Reserved

Doğru Din Turky

2019